Voetbal in Haarlem en Haarlem105 gaan elkaar versterken

Voetbal in Haarlem en de regionale radio- en televisiezender Haarlem105 zijn een verregaande samenwerking met elkaar aangegaan. Beide platforms gaan elkaar versterken om het Haarlemse voetbal een groter podium te bieden.

“Het Haarlemse voetbal is op dit moment onderbelicht bij Haarlem105,” legt Wessel van Opstal uit. “Door deze samenwerking met Voetbal in Haarlem verwacht ik dat elke voetbalfan uit onze regio nog beter geëntertaind kan worden door al het moois op de Haarlemse voetbalvelden.” Naast Koninklijke HFC en Telstar krijgen nu ook diverse amateurclubs een nieuwe vorm van aandacht.

De redactie van Voetbal in Haarlem gaat tevens de website van Haarlem105 voorzien van de nodige items. “We hebben met zijn allen het doel om het Haarlemse voetbal uiteindelijk op een hoger plan te krijgen. Dat diverse regionale mediastations elkaar gaan versterken lijkt mij niet meer dan logisch. Wij zijn in ieder geval erg blij met deze samenwerking en stiekem ook trots. Haarlem105 is immers een begrip in onze regio,” legt Danny namens Voetbal in Haarlem uit.

Over Voetbal in Haarlem 

Voetbal in Haarlem is dé website om van al het voetbalnieuws uit de regio Haarlem e.o. op de hoogte te zijn. Wij zijn uitgegroeid tot hét platform van het regionale voetbal in Haarlem en omstreken. Met de website en de kanalen op social media is het inmiddels al niet meer weg te denken uit de regionale voetbalwereld.

Over Haarlem105  

Haarlem105 is dé streekomroep voor Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. Al ruim dertig jaar een begrip in de regio. Met dagelijks radio- en televisie-uitzendingen brengen wij de regio op de hoogte van het laatste nieuws, sport en cultuur. Daarnaast is Haarlem105 een broedplaats voor talenten.

Haarlem105 - Voetbal in Haarlem