ViH All Stars (8): Mitchel Geeven (Onze Gezellen)

Zaterdag 22 juni 2019 vindt voor de derde keer de ViH Finaledag plaats. Op die dag wordt o.a. de finale van de ViH O-23 Cup gespeeld, maar komen ook de All Stars 2019 in actie! Dit team wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, talent, lange carrière of andere bijzonderheden. Vandaag de achtste onthulling: Mitchel Geeven (Onze Gezellen)!

Geeven begon als voetballer bij DIO. Na een paar jaar stapte de aanvaller over naar Ripperda. Hierna volgde twee jaar bij Schoten om uiteindelijk vanaf de A-junioren in het zwart-wit van Onze Gezellen te spelen. Daar is de spits al een aantal jaar een vaste waarde.

Hoogtepunten

Als we vragen naar zijn hoogtepunten noemt Geeven er twee. En eigenlijk begonnen de hoogtepunten nogal negatief. Twee keer belandde hij met zijn team de nacompetitie. De eerste keer was in de C-junioren bij Schoten. De tweede keer was bij het eerste van Onze Gezellen onder leiding van Otto Berendregt. ‘We speelden tegen degradatie. Dat we uiteindelijk niet degradeerden waren waren dus mooie momenten.’

Vader

Bij belangrijke personen denkt Geeven meteen aan zijn vader. ‘Hij is heel belangrijk geweest. Hij ging altijd mee en is ook nog een tijdje leider van mijn team geweest.’

Mitchel is na Donny Verdam, Luke Vahle, Jasper Wille, Jan Ziere, Tim Sewalt, Sem van der Meer en Jorri van der Aar de achtste geselecteerde speler van de Voetbal in Haarlem All Stars 2019. Heb jij een andere suggestie voor de All Stars, mail ons dan op redactie@voetbalinhaarlem.nl en wellicht nodigen wij jouw voorstel dan uit!