ViH All Stars (14): Bastiaan Scholten (Velsen)

Zaterdag 22 juni 2019 vindt voor de derde keer de ViH Finaledag plaats. Dit jaar bij HBC in Heemstede. Op die dag wordt o.a. de finale van de ViH O-23 Cup gespeeld, maar komen ook de All Stars 2019 in actie! Dit team wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, talent, lange carrière of andere bijzonderheden. Vandaag de veertiende onthulling: Bastiaan Scholten (Velsen)!

Scholten sloot vanuit de B-junioren aan bij de selectie van Onze Gezellen. Na vijf seizoenen in Haarlem-Noord maakte hij de overstap naar Stormvogels. Nadat de IJmuidenaren besloten om te stoppen op de zondag ging Scholten naar Velsen. Daar heeft hij er nu twee seizoenen op zitten.

Als hoogtepunten noemt Scholten twee dingen die er uit springen. “Het kampioenschap met Velsen van eerste klasse naar de hoofdklasse staat qua hoogtepunten zeker op nummer 1.” Voor het eerst in de historie speelt Velsen in de Hoofdklasse. “Verder de promotie met Onze Gezellen van de vierde naar de derde klasse.”

En zoals bij iedereen vragen we aan wie hij in zijn carriere veel te danken heeft. “Mijn ouders die vaak langs de lijn staan en veel gedaan hebben voor mij als voetballer.
Verder alle trainers/coaches die ik in het verleden heb gehad. Maar in het bijzonder Otto Berendregt die mij vanuit de B-junioren heeft laten doorstromen naar de selectie.”

Bastiaan is na Donny Verdam, Luke Vahle, Jasper Wille, Jan Ziere, Tim Sewalt, Sem van der Meer, Jorri van der Aar, Mitchel Geeven, Daan Siegerist, Lennaert Stuur, Faruk Yurdakan, Bart de Bruïne en Joshua Jansen de veertiende geselecteerde speler van de Voetbal in Haarlem All Stars 2019. Heb jij een andere suggestie voor de All Stars? mail ons dan op redactie@voetbalinhaarlem.nl en wellicht nodigen wij jouw voorstel dan uit!

Vind hier alles over de Finaledag 2019

Foto: Frans van der Horst