ViH All Stars (12): Bart de Bruïne (Bloemendaal)

Zaterdag 22 juni 2019 vindt voor de derde keer de ViH Finaledag plaats. Dit jaar bij HBC in Heemstede. Op die dag wordt o.a. de finale van de ViH O-23 Cup gespeeld, maar komen ook de All Stars 2019 in actie! Dit team wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, talent, lange carrière of andere bijzonderheden. Vandaag de twaalde onthulling: Bart de Bruïne (Bloemendaal)!

De Bruïne speelt al zijn hele voetballoopbaan in het oranje-wit. Op zijn vijfde begon hij in de jeugd bij Bloemendaal om er daarna niet meer weg te gaan. In de B-junioren was het plezier even verdwenen en stopte hij een jaar. “Plezier staat toch wel bovenaan mijn lijstje maar ik miste het al redelijk snel dus ik ben daarna weer gaan voetballen”.

Als hoogtepunten noemt De Bruïne twee mooie momenten. Als eerste noemt hij het kampioenschap met de A-junioren. Daarnaast staat de promotie naar de derde klasse met het eerste team hoog op het lijstje. “En eigenlijk is dit geen hoogtepunt maar ik heb zes, zeven seizoenen training gegeven en het feit dat je nu met gasten in het veld staat die je als kleine jochies hebt getraind is wel erg tof”.

Als we vragen aan wie hij veel te danken heeft noemt hij zijn “oudjes”. “Een van de twee was altijd wel aanwezig, ook met uitwedstrijden. En uiteraard alles en iedereen die zich inzet of heeft ingezet voor BVC Bloemendaal!”

Bart is na Donny Verdam, Luke Vahle, Jasper Wille, Jan Ziere, Tim Sewalt, Sem van der Meer, Jorri van der Aar, Mitchel Geeven, Daan Siegerist, Lennaert Stuur en Faruk Yurdakan de twaalfde geselecteerde speler van de Voetbal in Haarlem All Stars 2019. Heb jij een andere suggestie voor de All Stars? mail ons dan op redactie@voetbalinhaarlem.nl en wellicht nodigen wij jouw voorstel dan uit!

Vind hier alles over de Finaledag 2019