ViH All Star (9): Jeffrey Kors (VVH Velserbroek)

Zaterdag 14 juli 2018 vindt voor de tweede keer het duel tussen de Voetbal in Haarlem All Stars en het RTL7 Sterrenteam plaats. Ale informatie over de Finaledag vind je hier. De All Stars 2018 wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, lange carrière of andere bijzonderheden. Iedere week maken wij een speler bekend. Vandaag de negende onthulling: de spits van VVH Velserbroek, Jeffrey Kors!

De nu 26-jarige Jeffrey Kors staat bekend als lastige spits. Hardwerkend, kopsterk en slim. Hij begon echter als klein voetballertje meer aan de zijkant. “Mijn hele leven speel ik al hij VVH. Sinds 1997, dat stond toevallig laatst op de site van de club. Eerst als linksbuiten, maar wel altijd als aanvaller. Ik werd met de tijd groter en wat minder snel, dus toen ben ik in het centrum beland.”

Inmiddels is Kors alweer bezig aan zijn negende seizoen in het eerste elftal van VVH Velserbroek. Een periode die startte in de zesde klasse, maar door diverse promoties speelt hij nu in de derde klasse. “De leukste periode was onder Anthony Correia. Hij maakte er een leuke groep van, vol strijders. Dat was echt top. Maar ook Rob Riebeek wil ik niet vergeten. Hij was de eerste paar jaar de trainer, maar ook in de jeugd.”

Jeffrey is na Steve Olfers, Maarten Wels, Gerard van Rossum, Robin de Ridder, Milan Berck Beelenkamp, Bob Kemper, Melvin Jordaan en Emre Güngör de negende speler van de Voetbal in Haarlem All Stars 2018. Een overzicht van alle spelers vind je op de pagina van de Finaledag 2018. Heb jij een andere suggestie voor de All Stars, mail ons dan op redactie@voetbalinhaarlem.nl en wellicht nodigen wij jouw voorstel dan uit!

Foto: Loes Passchier