ViH All Star (6): Sem van der Meer (BSM)

Zaterdag 22 juni 2019 vindt voor de derde keer de ViH Finaledag plaats. Op die dag wordt o.a. de finale van de ViH O-23 Cup gespeeld, maar komen ook de All Stars 2019 in actie! Dit team wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, talent, lange carrière of andere bijzonderheden. Vandaag de zesde onthulling: Sem van der Meer (BSM)!

Als we het over clubmensen hebben dan is Sem van der Meer een perfect voorbeeld. Op zijn zesde begon hij met voetballen bij de club waar hij vandaag de dag nog steeds speelt. Volgens Sem een hele fijne club met een leuke groep jongens waarmee hij het dus prima naar zijn zin heeft.

Hoogtepunten

Drie wedstrijden staan Sem nog goed bij. Allereerst was dat de wedstrijd van zijn debuut. In een derby tegen Vogelenzang mocht Sem op 16-jarige leeftijd in de tweede helft invallen. Vrij snel bestempelde hij de invalbeurt met een doelpunt waarmee hij zijn ploeg ook nog eens op gelijke hoogte bracht met Vogelenzang.

‘De wedstrijd tegen Cothen staat mij ook nog goed bij. Dit was een nacompetitiewedstrijd voor lijfsbehoud. Tot vijf minuten voor tijd stonden wij met 3-1 achter. Uiteindelijk degradeerde wij niet doordat we nog met 4-3 wonnen’.

Ook een ander duel staat in het lijstje met hoogtepunten. ‘Een paar jaar geleden speelden we thuis tegen DSK en in dat duel scoorde ik vier keer’.

Opa

Op de vraag wie voor Sem belangrijk is in zijn voetbalcarrière, is de middenvelder heel duidelijk. ‘De eerste die in mij opkomt is mijn opa. Hij is 83 jaar en vroeger speelde hij ook altijd voor BSM, hij is mijn trouwste supporter. Verder kunnen we altijd goed over voetbal praten samen. Maar mijn ouders mag ik ook niet vergeten want ook zij zijn er altijd bij’.

Sem is na Donny Verdam, Luke Vahle, Jasper Wille, Jan Ziere en Tim Sewalt de zesde geselecteerde speler van de Voetbal in Haarlem All Stars 2019. Heb jij een andere suggestie voor de All Stars, mail ons dan op redactie@voetbalinhaarlem.nl en wellicht nodigen wij jouw voorstel dan uit!