ViH All Star (2): Melvin Jordaan (Bloemendaal)

Zaterdag 14 juli 2018 vindt voor de tweede keer het duel tussen de Voetbal in Haarlem All Stars en het RTL7 Sterrenteam plaats. De All Stars 2018 wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, lange carrière of andere bijzonderheden. Iedere week maken wij een speler bekend. Vandaag de tweede onthulling: vleugelaanvaller van Bloemendaal, Melvin Jordaan!

Hij deed laatst al mee met de All Stars tijdens de nieuwjaarswedstrijd tegen Koninklijke HFC. De 28-jarige Melvin Jordaan liet toen een dusdanige indruk achter dat de trainers van het regionale selectieteam niet meer om hem heen konden. Al was Frank Drogtrop – ook zijn trainer bij Bloemendaal – sowieso voorstander van het uitnodigen van Jordaan. “Een plaag voor elke verdediging,” aldus Drogtrop.

“Ik ben bij DIO begonnen met voetballen,” vertelt de watervlugge Jordaan. “In de D-junioren ben ik naar DCO gegaan en dat ging later over in Olympia Haarlem.” Daar speelde Jordaan vier seizoenen in de selectie, waarna hij de overstap maakte naar zijn huidige club. “Dit is nu mijn zevende seizoen bij Bloemendaal.” Tegenwoordig is hij niet alleen actief binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Hij traint de O-11 1 van BVC.

Melvin Jordaan speelt normaliter met rugnummer 7 als rechter vleugelaanvaller. “Die positie ambieer ik ook, maar eigenlijk ben ik overal wel te vinden. In de spits, aan de linkerkant, maar ook veel op het middenveld,” legt hij zijn vrije rol uit. Zijn trainer vult aan: “Hij is snel, balvast en balvaardig. Een dribbelaar met goede passeeracties in huis.” Jordaan heeft specifieke wapens en is daarmee een regelrechte voltreffer voor de Voetbal in Haarlem All Stars.

Melvin is na Emre Güngör de tweede speler van de Voetbal in Haarlem All Stars 2018. Heb jij een andere goede suggestie voor de All Stars, mail ons dan op redactie@voetbalinhaarlem.nl en wellicht nodigen wij jouw voorstel dan uit!

Foto: Voetbal in Haarlem