VEW houdt Jerry Verschoor aan boord

Trainer Jerry Verschoor staat ook volgend seizoen aan het roer bij VEW. De zaterdag derdeklasser is te spreken over de samenwerking en daarom blij met de contractverlenging.

“Jerry blijft bij ons,” vertelt Ronald Siezenga. Volgens de voorzitter bevalt de samenwerking van twee kanten goed. “Er is veel vertrouwen. Zijn rustige manier van coachen bijvoorbeeld, dat past goed bij VEW. We zijn blij dat hij er nog een jaar aan vastknoopt.” Verschoor (33) is bezig aan zijn eerste jaar in Heemstede, maar heeft bij SV Hoofddorp al de nodige ervaring opgedaan. “Hij heeft onze jongens al het één en ander bijgebracht.”

VEW bezet de laatste plaats in de zaterdag derde klasse B, maar volgens Siezenga komt dat mede door de vele blessures. “Er zijn ongelofelijk veel geblesseerden en het niveauverschil met het tweede elftal is te groot. Als kleine vereniging hebben we te weinig spelers om dat op te vangen. Na een goed begin zijn we weggezakt. Nu zijn de meeste geblesseerden terug en is het zaak om in de derde klasse te blijven.”

Tekst: Martijn Prinsen
Foto: Archief Voetbal in Haarlem