Samenwerking Verdonkschot en Kon. HFC officieel verlengd

De kogel was al een tijdje door de kerk, maar afgelopen vrijdag maakten de handtekeningen het officieel. Ted Verdonkschot is ook volgend seizoen de trainer van Koninklijke HFC. Zowel de trainer als de club zijn zeer te spreken over de samenwerking.

Tijdens de sponsorborrel die afgelopen vrijdag plaatsvond in het clubhuis van Koninklijke HFC maakte de club officieel bekend dat de 53-jarige hoofdtrainer ook het volgende seizoen aan het roer staat bij het eerste elftal. De samenwerking bevalt zo goed dat beide partijen op nieuwjaarsdag al tot de conclusie kwamen dat het verlengen van het contract geen probleem was.

Verdonkschot - Voetbal in Haarlem
Ted Verdonkschot heeft zijn contract bij HFC verlengd. (Foto: Cees van Hoogdalem)

“HFC trots en Ted trots,” zo staat er te lezen op de website van de Haarlemse tweede divisionist. “Ted is een trainer die zich in de top van het amateurvoetbal bewezen heeft. Bij diverse gerenommeerde topamateurclubs is hij trainer geweest en Ted was daar een honkvaste trainer. HFC wilde vorig jaar graag met Ted in gesprek komen omdat hij het regionale voetbal heel goed kent, omdat hij een Haarlems toptrainer is en omdat hij bij de clubs waar hij werkte heeft bewezen dat hij jeugdige spelers kan begeleiden naar een basisplaats in het Eerste elftal.”

Koninklijke HFC kent een loodzwaar jaar in de Tweede Divisie, maar presteert na een weifelende start inmiddels goed. Ondanks het verlies van afgelopen zaterdag bij Katwijk staat de Koninklijke op een keurige dertiende plek. Met nog 7 wedstrijden voor de boeg is het verschil met de plek die verplicht tot het spelen van promotie/degradatieduels vier punten.

[sam id=”11″ codes=”true”]