Nacompetitie

United/DAVO maakt van terugwedstrijd formaliteit

United/DAVO heeft de eerste wedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie met 0-4 gewonnen. SEW uit Nibbixwoud bood te weinig tegenstand om het de Haarlemmers moeilijk te maken. Na een teleurstellende laatste periode in de reguliere competitie lijkt United/DAVO het lek op tijd boven te hebben. Promotie naar de tweede klasse is het doel.

In Nibbixwoud was met de rust de eindstand al bepaald. United/DAVO kwam furieus uit de startblokken en kwam door een treffer van Melvin Halsema aan de leiding. Via Janyro Purperhard, Yeboah Augustine en een onduidelijk doelpunt door een aangeraakte vrije trap liepen de bezoekers snel uit naar 0-4. Het doelpunt van Purperhard was een pareltje. Een schitterende solo langs vier tegenstanders werd net zo mooi afgerond.

Dat er na de rust niet meer werd gescoord was een wonder. SEW kwam vrijwel overal te kort. De return van aanstaande zondag kan door de eenvoudige overwinning bijna als formaliteit gezien worden. Indien er geen vreemde dingen gebeuren, plaatst United/DAVO zich voor de finaleronde. De tegenstander komt uit het tweeluik SVW ’27 – HSV. HSV won het eerste duel met 0-1.

Het volledige schema van de zondag nacompetitie vind je hier.

(Foto homepage: Facebook United/DAVO)