United/DAVO ziet oude bekende terug keren

En weer een ‘nieuwe’ speler voor United/DAVO. Na een jaar ergens anders te hebben gespeeld keert Jimmy Vergers terug op het oude nest.

Vergers maakte in de zomerstop de overstap naar Schoten. Niet om in de selectie te gaan spelen maar in een lager elftal met een aantal vrienden. Nu keert hij dus terug bij de club uit Schalkwijk. De middenvelder speelde eerder voor De Brug. Toen deze club er noodgedwongen mee stopte kwam het team naar United/DAVO. Vergers wordt dus ook weer herenigd met zijn oude trainer Chiel Schneider. De andere trainer, Sjoerd Hamann, is blij dat Vergers terug komt. “Jimmy is een jongen die altijd vol gas gaat. Een echte winnaar. Bovendien is hij kopsterk. Het is een speler die wij graag aan onze selectie toevoegen.”

Met nog drie wedstrijden te gaan staat United/DAVO op de tiende plek in de zaterdag 3e klasse B. Veilig is de ploeg nog niet. Het op de laatste plaatst staande VEW heeft maar vier punten minder. In de wedstrijden tegen SCW, IJmuiden en Pancratius zullen dus nog de nodige punten gepakt moeten worden.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag derde klasse B vind je op onze competitiepagina.

Tekst: Danny Prinsen
Foto: Archief Voetbal in Haarlem