Uitslagen

Uitslagen zat 19-09: EDO verliest, RCH krijgt klop.

De zaterdagtak van HFC EDO heeft vandaag haar eerste nederlaag geleden. Nadat de eerste twee competitiewedstrijden werden gewonnen, was VV Monnickendam vanmiddag met 2-4 te sterk. Al moet wel vermeld worden dat EDO het ook erg lastig had met zichzelf. Keeper Van der Giezen vroeg luid en meer dan eens om rust aan de bal te bewaren, om de simpele oplossingen te zoeken en om meer beleving.

EDO - Monnickendam
Keeper Van der Giezen uit zijn frustratie op de verdediging na de 1-2.

De gasten uit Monnickendam namen al vroeg een voorsprong, maar HFC EDO knokte zich de eerste helft nog terug tot 1-1. Binnen vijf minuten in de tweede helft kwam Monnickendam op 1-2 na matig verdedigen bij de Haarlemmers. Uiteindelijk liepen de gasten redelijk eenvoudig uit naar 2-4. HFC EDO geeft de goede seizoenstart op deze manier een matig vervolg.