Trainerscarrousel

De trainerscarrousel is al aardig in beweging de afgelopen weken. Hier kunnen wij weer een paar namen aan toevoegen vandaag.

Geel-Wit

De club heeft overeenstemming bereikt met de huidige trainer Radjin de Haan. Eerder brachten wij al het nieuws dat De Haan aan de slag gaat bij HYS zaterdag waar hij Simon Evers opvolgt. “Dat bijt elkaar gelukkig niet. De clubs hebben andere trainingsavonden dus is het goed te combineren. Geel-Wit is mijn jeugd club en ik ken de mensen daar dus ongeacht dat de contractverlenging nog getekend moet worden zijn we akkoord gegaan”, reageert de oefenmeester.

Het bestuur van de club meld het volgende over het positieve nieuws, ” Wij zijn erg tevreden over de progressie die het elftal heeft gemaakt. Alhoewel dit zich nog niet uit in punten maar dit gaat zeker goed komen. Beide partijen zijn het erover eens dat er nog meer uit te halen valt en het werk dus nog niet klaar is”.

VVC

Rick IJzendoorn en VVC gaan per direct uit elkaar. ”De resultaten van het eerste, in combinatie met het moreel van de ploeg en de gemoedsrust van Rick en de overige technische staf heeft ons tot dit besluit gebracht.” Uiteraard betreurt het bestuur dat het tot dit besluit heeft moeten komen, Rick wordt namelijk als een “echte man van de club” gezien. Vooralsnog zal Rik Gerritsen tijdelijk de taak van hoofdtrainer op zich nemen.

VSV

Het technische hart van VSV zondag is vastgelegd voor het seizoen 2020/2021. David Zonneveld en consorten hebben bijgetekend. Hiermee gaat Zonneveld zijn derde seizoen in in Velserbroek. Dit seizoen is het doel om een stabiele derde klasser te zijn en volgend seizoen mee doen voor promotie naar de tweede klasse.