Tom Verhoek wil het publiek in Vijfhuizen vermaken

Tom Verhoek wordt de nieuwe hoofdtrainer van DSOV. Hij volgt komend seizoen Lex van der Horst op als eindverantwoordelijke voor de voetbalselectie van de club. Tom kijkt uit naar de wedstrijden op Sportpark Zijdewinde in Vijfhuizen.

Verhoek is momenteel trainer van Sporting Martinus, waar hij met een attractieve, offensieve spelopvatting en met zoveel mogelijk gebruik van eigen jeugd, afgelopen seizoen kampioen is geworden en promotie heeft afdwongen naar de 2e klasse. Ook dit seizoen presteert het team van Verhoek uitstekend, is het na de periodetitel in november ook de huidige lijstaanvoerder en daarmee wederom kampioenskandidaat. Na 5 jaar was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging bij een ambitieuze club.
Everhard Feringa is namens de technische commissie in zijn nopjes met het aanstellen van Verhoek. “Er was veel interesse voor de vacature, waaruit blijkt dat we er als club goed op staan. We hebben meerdere kandidaten gesproken, maar zagen in Tom de beste match. We willen graag omhoogkijken en halen met Tom een succesvolle, talentvolle en ambitieuze trainer in huis.”
DSOV wil bouwen binnen de club, zowel binnen handbal als voetbal en van jong tot oud, maar zonder de kernwaarden van de club te verliezen. “Wij vonden het daarom belangrijk om niet alleen een goede nieuwe trainer te vinden, maar ook een die past bij de cultuur van onze dorpsvereniging.” vult voorzitter Bart Bloemkolk aan.
“Dat is voor mij ook één van de belangrijkste redenen geweest om graag hier aan de slag te willen.” reageert Verhoek. “Het voetbal leeft hier enorm, weet ik na drie eerdere ontmoetingen tussen Martinus en DSOV. Heel Vijfhuizen loopt uit om op zondag naar de club te gaan. Ik kijk er ontzettend naar uit en hoop dat wij het dorp veel mooie wedstrijden gaan voorschotelen.”
Met dank aan DSOV