Keuken Kampioen Divisie

Telstar zette grote uitslag neer bij Dordrecht

Telstar heeft de overwinning van vorige week in Velsen-Zuid op Jong FC Utrecht een uitstekend vervolg gegeven. Door een 1-4 zege op FC Dordrecht is de ploeg van Mike Snoei opgeklommen naar de tiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Ryan Seager scoorde twee keer.

Met de teruggekeerde vleugelverdedigers Rodny Cabral en Elso Brito kende Telstar een voorzichtige start. Doordat ook de thuisploeg zo aan het duel begon, viel er niet veel te genieten. Precies op het kwartier schrok iedereen wakker. Een voorzet van Anass Najah werd tot grote verrassing van iedereen door Dordtenaar Stankov achter zijn eigen keeper gekopt. Lang genieten van de voorsprong kon Telstar niet. Melatic (ex-Telstar) schoot vijf minuten later een vrije trap onder de muur door en liet daarmee Jeroen Houwen kansloos: 1-1.

Direct na de pauze kwam Telstar weer op voorsprong. Korpershoek vond met een prima pass Lescano, waarna de Argentijn in het strafschopgebied naar de grond werd gewerkt. De arbiter gaf voordeel toen hij zag dat de bal voor de voeten van Ryan Seager viel. De Brit twijfelde niet en scoorde de 1-2. Een half uur later bewees hij zijn klasse opnieuw toen hij alleen op de doelman van de thuisploeg af kon lopen. Beheerst schoot hij zijn tweede van de avond binnen. Zeven minuten voor het einde bepaalde Lescano op aangeven van Najah de eindstand op 1-4.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de Keuken Kampioen Divisie vind je op onze competitiepagina.