Telstar onderuit tegen Jong Ajax

Voor de vierde keer op rij is het Telstar niet gelukt om punten te pakken. In eigen huis werd er met 0-2 verloren van Jong Ajax. Extra pijnlijk fit, de Witte Leeuwen hebben inmiddels al meer dan 7 uur geen doelpunt meer gemaakt.

Met een geïmproviseerde laatste linie hield de ploeg van Mike Snoei meer dan een uur lang stand tegen de talenten uit Amsterdam. Van Iperen, Van Heertum, Van Huizen ontbraken, waardoor de verdediging bestond uit Sno, Cabral, Korpershoek, Brito en Springer. De eerste kans werd gecreëerd uit een snelle Amsterdamse omschakeling, maar daarna kreeg Telstar-spits Rossi een mogelijkheid. Zijn inzet werd geblokt.

Lange tijd had Jong Ajax het initiatief, maar Telstar liet zich ook zien. Zo werd een voorzet van Lynen net op tijd van richting veranderd, zodat Rossi niet gevaarlijk kon worden. Zonneveld redde aan de andere kant en even later vloog een inzet rakelings lang de Telstar-paal.

Na de pauze was Rossi weer gevaarlijk, net als Najah. Ondaan raakte zelfs de paal. Toch kwam Jong Ajax op 0-1.  Traore schoot tegendraads binnen en liet Zonneveld kansloos. Kort voor het einde besliste Danilo de wedstrijd. Van dichtbij werkte hij simpel de 0-2 binnen.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de Keuken Kampioen Divisie vind je op onze competitiepagina.

Tekst: Martijn Prinsen
Foto: 1963-pictures.nl