Telstar legt aanvaller Terell Ondaan vast

Keuken Kampioen Divisie-club Telstar heeft zich tot 2020 seizoen verzekerd van de diensten van Terell Ondaan. De vleugelspits was sinds augustus clubloos toen zijn contract bij PEC Zwolle werd ontbonden.

Terell Ondaan is geen onbekende bij Telstar. Aan het begin van seizoen 2013-2014 kwam hij al drie keer in actie voor de Witte Leeuwen, maar maakte hij nog voor het sluiten van de transferperiode de transfervrije overstap naar Willem II. Hij speelde drie seizoenen in Tilburg en scoorde in 78 wedstrijden 9 keer. Daarna kwam hij uit voor Excelsior, het Turkse Erzurumspor en PEC Zwolle.

Kort geleden vroeg hij aan technisch directeur Piet Buter of hij zijn conditie op peil mocht houden bij de ploeg van Mike Snoei. Toen wist Buter nog niet of het mogelijk was Ondaan vast te leggen. “Zeg nooit ‘nooit’ in de voetballerij. Hij komt in eerste instantie om fit te worden en daarna zien we wel verder. Als hij fit is, wij het een geweldige speler vinden en hij heeft het hier hartstikke naar zijn zin, dan weet je nooit hoe het gaat,” zei hij tegen RTVNH.

Bij Telstar zijn ze blij met de komst van de 25 jarige aanvaller. “Wij denken dat wij met de komst van Terell de selectie een goede boost geven. Naast zijn voetballende kwaliteiten, neemt Terell ook ervaring mee die wij goed kunnen gebruiken. Wij zijn daarom erg blij Terell te kunnen toevoegen aan de selectie,” legt technisch directeur Piet Buter nu op de eigen website uit. Terell Ondaan is per direct speelgerechtigd.

Foto: PEC Zwolle