Over het (amateur)voetbal in de regio Haarlem

Telstar legends: Team Plet tegen Team Korpershoek

DoorRedactie

mei 22, 2024
Aanstaande vrijdagavond 24 mei wordt het voetbalseizoen in het 711 Stadion met een wedstrijd verlengd, en niet zomaar een wedstrijd. Op Schoonenberg nemen Team Plet en Team Korpershoek het vanaf 20.00 uur tegen elkaar op in een unieke Telstar Legends Game. Clublegendes Plet en Korpershoek hebben ieder een selectie van voormalige Telstar-ploeggenoten samengesteld, waarmee ze vrijdag het publiek zullen vermaken.
Vrijdagavond wordt een feest der herkenning voor Telstar supporters, die hun favorieten kunnen volgen vanaf de hoofdtribune. Kaartverkoop tegen verlaagde tarieven en voor alle vakken op de hoofdtrtibune is inmiddels gestart via telstarticket.nl en een deel van de inkomsten is bestemd voor het goede doel Spieren voor Spieren.
Glynor, Koning van de Competitiedoelpunten
Glynor Plet besloot kort na afloop van het seizoen 2022/23 om zijn kicksen aan de wilgen te hangen, waarna een afscheid van zijn Telstar-publiek niet meer mogelijk was. De Telstar Legends Game biedt supporters van de Witte Leeuwen alsnog de kans om hun favoriete topscorer op een waardige wijze uit te zwaaien. Voor de Telstar Legends wedstrijd nodigde Plet de volgende oud-ploeggenoten uit:
Richard van Heulen – Ronald Koeman Jr. – Jerold Promes – Wesley Zonneveld – Kick Groot – Gaston Salasiwa – Mitch Apau – Fabian Serrarens – Tom Overtoom – Kevin Brands – Willie Overtoom – Rashaan Fernandes – Richmond Bossman – Wouter de Vogel
Frank, Koning van de Competitiewedstrijden
Van Mister Telstar Frank Korpershoek viel het eerder zwaar afscheid te nemen,  dus probeert men het bij Telstar gewoon nog een keer. Korpershoek roept voor vrijdag de volgende oud-collega’ op:
Cor Varkevisser – Martijn van Strien – Tom Zoontjes – Crescendo van Berkel – Anthony Correia – Jeroen Tesselaar – Benito Olenski – Benjamin van den Broek – Sven van Doorm – Kevin van Essen – Melvin Holwijn – Erwin Koen – Andwele Slory – Bob Koning

Door Redactie