Telstar en Benjamin van den Broek ontbinden contract

Telstar en Benjamin van den Broek hebben in gezamenlijk overleg besloten per direct de samenwerking te beëindigen. De middenvelder kwam sinds begin 2016 uit voor de Witte Leeuwen. Na een langdurige blessure komt hij niet meer voor in de plannen van hoofdtrainer Mike Snoei.

Benjamin van den Broek speelde sinds januari 2016 voor de Witte Leeuwen toen hij overkwam van het Engelse Barrow AFC. Tot het einde van het vorige seizoen was de oud-speler van onder andere NAC, Haarlem en Den Bosch een vast gezicht op het middenveld. Omdat hij al geruime tijd last had van zijn knie, onderging de eenmalig Nieuw-Zeelands-international een MRI-scan, waarna een operatie volgde. Inmiddels is Van den Broek weer fit, maar komt hij niet meer voor in de plannen van hoofdtrainer Mike Snoei. In goed overleg is zijn contract nu ontbonden en kan hij op zoek naar een nieuwe werkgever.

Naar verluidt stond Van den Broek de laatste weken in de belangstelling van Tweede Divisionist Koninklijke HFC. Het is nog onbekend of de interesse met het beëindigen van de samenwerking met Telstar is komen te vervallen.

Foto: Orange Pictures