Ted Saunier volgend seizoen hoofdtrainer Zandvoort

SV Zandvoort heeft een opvolger voor de vertrekkende hoofdtrainer Laurens ten Heuvel gevonden. Ondanks verschillende kandidaten van buitenaf is gekozen voor iemand die al actief is voor de club. Ted Saunier is op dit moment assistent-trainer bij de zaterdag derdeklasser.

Sinds de voetbalvereniging uit de kustplaats een maand geleden bekend maakte dat het contract met Laurens ten Heuvel niet wordt verlengd, deden een aantal geruchten de ronde. Het sterkste gerucht bleek uiteindelijk ook de waarheid te zijn. Ted Saunier heeft vanaf volgend seizoen de verantwoordelijk over het eerste elftal. Op dit moment is hij reeds in dienst bij de Zandvoorters als assistent-trainer en hij leidt het tweede elftal.

“Wij verwachten dat Ted Saunier een voor ons perfecte trainer is. Niet alleen voor de hoofdmacht, maar hij denkt ook mee vanuit de jeugd,” aldus Jan van der Leden namens het bestuur van SV  Zandvoort aan de Zandvoortse Courant. De derdeklasser is al een aantal jaar bezig om te promoveren naar de tweede klasse. Dit seizoen leek dat al vroeg te mislukken, maar Ten Heuvel lijkt op tijd zijn zaken op orde te krijgen. Zandvoort staat op de tweede plek met een achterstand van zes punten op de koploper.

Saunier - Voetbal in Haarlem
Ted Saunier is volgend seizoen hoofdtrainer van SV Zandvoort.