Storm Holtkamp maakt competitiedebuut bij HFC

Storm Holtkamp mocht zaterdag enkele seconden meespelen met HFC tegen Kozakken Boys. Hij viel na 96 minuten in en dat was een beloning voor zijn spel van de laatste weken. HFC startte met elf spelers die van buitenaf komen, maar ziet de jeugd op de deur kloppen. Ook Joas Kors kreeg als invaller speeltijd.

 

Holtkamp is 20 jaar en komt uit voor HFC Zaterdag en Onder-21. De spits kwam zeven jaar geleden over van Onze Gezellen naar de Koninklijke.

Hoofd Jeugdopleiding Caspar Dekker zegt.

,,Storm is als middenvelder binnen gekomen. Hij is nu een spits en heeft veel dynamiek in zijn loopacties achter de laatste linie. Het zorgt ervoor dat hij veelvuldig in scoringspositie komt en ook scoort.’’

Recentelijk scoorde Holtkamp de winnende treffer voor Onder-21  in de kraker tegen IJsselmeervogels.

 

boekhouder-den haag

,,Storm had vorig jaar een groot aandeel in de promotie van de Zaterdag 1 en bijna promotie van Onder 21. Hij voetbalt al jaren bij HFC en is ook jeugdtrainer’’, weet teammanager Paul Heizenberg.

Onder-21 won zaterdag met 3-1 van Telstar. Levi de Wilde scoorde uit een assist van Yuya Ishizuka. De Japanner scoorde zelf ook. De derde treffer was een eigen doelpunt van Telstar.

 

HFC-zaterdag gaf in de slotfase bij ASV Arsenal een 1-2 voorsprong weg. Cedric Girault (assist Alex van Dassie) en Lennard Eijsvogels (assist Cedric) waren de doelpuntenmakers.