STEMMEN MAAR!

Vanaf vandaag kun jij stemmen op jouw speler van de week. Heb jij zojuist een wedstrijd bekeken? Viel die ene speler zo enorm op dat hij jouw stem verdient? Download dan nu de Voetbal in Haarlem app!

In samenwerking met Bluetrace is de officiële app van Voetbal in Haarlem ontwikkeld. Onderdeel van de app is een echt stemportaal. Dit unieke initiatief is bedoeld om jouw stem mee te laten tellen voor het ViH Voetbalgala ’18. Ook jij bepaalt dus wie die awards gaan winnen op 6 juli bij Villa Westend.

Hoe breng je jouw stem uit? Download de app in de Apple App Store of de Google Play Store. Wanneer de app is geïnstalleerd en gestart, klik je op de tegel ‘Speler van de Week’. Meld je eenmalig aan middels je Facebook-account en je zit in het stemportaal. Scroll of zoek naar de club en speler waarvan jij vindt dat hij jouw punt verdient. Klik op zijn naam.. Je hebt gestemd!

Het kan zo zijn dat er, ondanks onze inspanningen, in het stemportaal spelers ontbreken. Deze spelers voegen we uiteraard graag toe. Stuur een Whatsapp naar 0627495384 en vermeld de naam van de speler, zijn club en de linie waarin hij speelt. Wij voegen de speler toe aan het stemportaal en jij kunt stemmen.

In deze video wordt het ook nog kort aan je uitgelegd.