Zondag 1e klasse A

Stefan Teeken verlengt contract bij hoofdmacht Hillegom

Stefan Teeken heeft zijn contract bij Hillegom met één seizoen verlengd. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen bij de eersteklasser en zal volgend jaar dus ook actief zijn als hoofdtrainer van de club. Voorzitter Han van den Hof maakte dit bekend tijdens zijn Nieuwjaarsspeech.

Teeken kende een wat moeilijke seizoenstart, maar lijkt momenteel alles op de rails te hebben. Hillegom won twee van de laatste drie wedstrijden en het vertrouwen is weer terug in de ploeg. De oefenmeester heeft het naar zijn zin in Hillegom en is blij dat dit gevoel ook bij het bestuur heerst. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Hillegom is een prachtige vereniging en hier werken stond al lang op mijn verlanglijstje. De spelersgroep is erg leuk en ook met de mensen die binnen de club actief zijn heb ik een goede klik.”

Hillegom wil een stabiele eerste klasse worden. Dit wil het doen met jongens die al langer aan de club verbonden zijn en dus zal er niet veel versterking van buitenaf worden gehaald. Aan Teeken en zijn staf de taak om dit voornemen volgend seizoen nog verder zichtbaar te maken.

Tekst: Daan Schoonderwoerd
Foto: Archief SV Hillegom