SRO druk met aanleg nieuwe velden

Op diverse plekken in Haarlem is organisatie SRO bezig met het aanleggen van nieuwe kunstgrasvelden. We namen een kijkje bij Koninklijke HFC, Geel-Wit en VVH Velserbroek.

Koninklijke HFC

Bij “De Koninklijke” worden veld 3 en veld 6 vervangen. Deze waren nodig aan vervanging toe. Voorheen werden de velden ingestrooid met rubber. De nieuwe velden zullen met kurk worden opgevuld. De werkzaamheden duren tot eind april.

Veld 3
Veld 6
VVH Velserbroek

VVH Velserbroek krijgt een nieuw hoofdveld. Hier zijn de werkzaamheden iets verder gevorderd. Als alles volgens planning loopt kan het veld in Haarlem-Noord vanaf 24 april gebruikt worden. Ook hier verdwijnt het rubber en maakt het plaats voor kurk.

Geel-Wit

Geel-Wit krijgt er zelfs een veld bij. Omdat de club uit Haarlem-West bijna uit zijn jas groeit werd er gezocht naar extra ruimte. Omdat de grond van de naastgelegen voormalig handbalclub niet meer gebruikt wordt maakt SRO hier een extra veld. Dit veld wordt net zo groot als een half seniorenveld. Zo heeft de club zeker op zaterdagochtend meer ruimte voor de groeiende jeugdafdeling.

Tekst: Danny Prinsen
Foto’s: Voetbal in Haarlem