Sjaak Lettinga blijft trainer Stormvogels

Ook volgend seizoen is Sjaak Lettinga hoofdtrainer van zaterdag derdeklasser IJVV Stormvogels. De samenwerking, die al enkele jaren loopt, bevalt van beide kanten erg goed. Ook de wisselwerking met de regionale en jonge spelersgroep is uitstekend.

Ondanks het feit dat Lettinga benaderd is door andere verengingen had hij zijn keuze snel gemaakt. “Er liggen nog volop uitdagingen bij Stormvogels, zeker na de recente overstap naar het zaterdagvoetbal. Ik zie nog volop groeikansen voor deze groep, mijn staf en mijzelf,” aldus de trainer.

Ook het bestuur van Stormvogels is blij met de beslissing van Sjaak Lettinga. “Wij sturen al een aantal jaren aan op continu├»teit in onze selectie, op basis van regionale en eigen jongens. Sjaak is daar, samen met de andere stafleden, ook een belangrijke persoon in,” aldus voorzitter Nico Stoker. Ook geeft hij aan dat de ambitie van de club is om de komende jaren met de huidige groep door te groeien naar een positie als stabiele tweedeklasser in het zaterdagvoetbal, waarbij ook het tweede elftal op een hoger niveau zal gaan acteren.

Er zit volop ontwikkeling in de jonge spelersgroep van het eerste en tweede elftal. Marco Adema (trainer van Stormvogels 2), Bert van Duivenbode (assistent-trainer van Sjaak Lettinga), Rob Verdikt (keeperstrainer) en Paul van Leeuwen (hersteltrainer) zorgen ook het komend seizoen voor continu├»teit en stabiliteit bij het werken aan alle doelen. “Stormvogels is supertrots op deze staf,” aldus Stoker.

Bron: Persbericht IJVV Stormvogels