Simon Evers nieuwe trainer DSS

DSS kan opgelucht ademhalen. De acute zoektocht van de club naar een nieuwe trainer is ten einde.

Nadat trainer Iliass Akchich in juni aangaf dat hij in verband met zijn verhuizing naar Zuid-Holland helaas moest stoppen, moest de club spoorslags op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal van de mannen bij DSS. De club heeft nu in Simon Evers een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het komende seizoen.

Martijn Egner, voorzitter van DSS: “Er heerste enige druk door het plotselinge vertrek van Iliass. Voor DSS een grote uitdaging om nog een geschikte kandidaat te vinden, terwijl de trainerscarrousel al ruime tijd tot stilstand was gekomen. Maar het is ons gelukt om toch met een aantal kandidaten in gesprek te komen en daar de meest geschikte trainer voor de spelersgroep uit te halen.

Simon Evers is geen onbekende in de Haarlemse amateurvoetbalwereld. Hij wil graag de uitdaging aangaan om de Haarlemse vierdeklasser, die twee jaar zijn geleden zijn 100-jarig jubileum vierde,  naar een hoger plan te tillen. Als hoofdtrainer verdiende Evers zijn sporen als eindverantwoordelijke bij onder andere Aalsmeer, Kennemerland en Bloemendaal. Ook was hij een aantal jaren assistent-trainer bij zijn zoon Mark Evers, bij clubs als Odin ’59 en Swift.

Martijn Egner, die op 3 maart bij DSS de voorzittershamer overnam van Aart Louwrier, is blij met de komst van Simon Evers. “Zijn ervaring is voor DSS erg belangrijk als je kijkt naar de ambities van de club om na zes jaar in de vierde klasse weer eens een stapje omhoog te doen.”

Met dank aan DSS.