Zondag 3e klasse A

Simon Evers aan de slag bij Bloemendaal

Simon Evers keert terug bij een van zijn oude werkgevers. Niet als hoofdtrainer deze keer. Hij wordt trainer van het tweede elftal bij Bloemendaal.

Een half jaar geleden scheidden de wegen van Evers en HYS. Daarna ging de trainer op zoek naar een nieuwe club. In eerste instantie was het de bedoeling om weer hoofdtrainer te worden. Totdat Bloemendaal liet merken interesse in de diensten van Evers te hebben.

“Bloemendaal is een prima club die de zaken goed op orde heeft. Er is een goede balans. De club wil graag stappen gaan maken. Nu roepen veel clubs dat maar bij Bloemendaal zijn de mogelijkheden er ook echt.”

“In mijn vorige periode bij Bloemendaal speelde het eerste ook in de derde klasse. Alleen is het grote verschil nu dat de jeugd grote stappen heeft gemaakt. Veel teams spelen op Divisie-niveau. Voor aansluiting naar de selectie is dat heel goed. Er zit toekomst in deze club.”

Hoofdtrainer Tim Joon geeft aan verheugd te zijn met de aanstelling van Evers. “Ik heb zelf 5 jaar onder hem gevoetbald en deze jaren heb ik als zeer prettig ervaren. Zijn ervaring bij onder andere EDO, Odin ’59 en Swift zal voor Bloemendaal goud waard zijn.”

Tekst: Danny Prinsen
Foto: Voetbal in Haarlem