Districtsbeker

Schoten maakt geen kans tegen Velsen

Velsen maakt nog kans op plaatsing voor de volgende ronde van de districtsbeker. Schoten werd eenvoudig opzij gezet. De hoop voor tweedeklasser dat zij tegen eersteklasser Velsen een redelijk resultaat konden neerzetten was na 10 minuten al vervlogen.

Angelo Beck en Patrick Castricum zorgden binnen luttele minuten voor een 0-2 voorsprong voor de bezoekers. Schoten had niets in te brengen en er volgende legio mogelijkheden voor het elftal van Martin Haar. Collega Tom Jacob zag het met lede ogen aan. Patrick Castricum verzuimde de score verder op te voeren, maar uitblinker Giovanni Dros wist wel raad met de kans die hij kreeg: 0-3. Sebastiaan Scholten bracht de 0-4 ruststand op het scorebord.

Jacob hoopte zijn team in de rust tot meer offensieve daden te kunnen bewegen en even leek het dat dit zou lukken, maar de Velsen-verdediging gaf niets cadeau. Het was voor Schoten vechten tegen de bierkaai. Zonder zich echt te hoeven inspannen dicteerde Velsen de wedstrijd. Door doelpunten van Giovanni Dros en Jesse van der Meer eindigde de wedstrijd in een afgetekende 0-6.

Alle uitslagen, de stand en het speelprogramma van de Districtsbeker vind je op onze toernooipagina.

Verslag: Ap Ras