Ron Bouman aan het roer bij Hillegom

In 2017 eindigde de samenwerking tussen Ron Bouman en VSV om financiële redenen. De trainer keerde voor het huidige seizoen terug op het oude nest bij DEM. Volgend seizoen vervangt Bouman de ontslagen Stephan Teeken bij Hillegom.

De 52-jarige oefenmeester moest in februari 2018 noodgedwongen afscheid nemen van zijn ploeg bij VSV. De club verkeerde in zwaar financieel weer. Diezelfde maand nog tekende hij een contract bij de zaterdagtak van DEM. Zo keerde de oud-trainer (7 jaar zondag 1) en oud-speler terug op het oude nest.

Na één seizoen stopt de samenwerking met DEM omdat Bouman een aanstelling heeft afgedwongen bij Hillegom. Afgelopen maart nam Hillegom afscheid van toenmalig trainer Stephan Teeken wegens tegenvallende resultaten. Op dit moment staat Hillegom op de laatste plaats in de eerste klasse.

‘Ik ben DEM erg dankbaar voor de samenwerking het afgelopen jaar. We staan op dit moment op de vierde plaats en er is niets meer te halen dus het is alleen nog zaak om goed af te sluiten. In augustus begin ik bij Hillegom, en daar zijn ze op dit moment bezig om te handhaven in de eerste klasse maar dit hebben ze helaas niet in eigen hand. Het doel is om een stabiele eerste klasser te worden en daar is het hele beleid dan ook op gericht. Wanneer Hillegom zou degraderen zullen we volgend seizoen dan ook gaan spelen voor het kampioenschap’, vertelt Ron Bouman aan Voetbal in Haarlem.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag eerste klasse A vind je op onze competitiepagina.