Robin Eindhoven verlengt bij Spakenburg maar mist duel met Telstar

Robin Eindhoven is nog geblesseerd maar heeft voldoende indruk gemaakt voor een contractverlenging bij Spakenburg. De Blauwen verlengden zijn contract met een jaar.

Enkel

Robin Eindhoven stond in oktober tijdens het KNVB-bekerduel met FC Dordrecht aan de basis van de openingstreffer van Spakenburg. Zijn ploeg schakelde de profs uit Dordrecht uit, maar Eindhoven liep zelf een enkelblessure op.

De Heemstedenaar ging niet in het gips. Er is een breukje gezien in zijn enkel. Rust en fysiotherapie moeten bij de aanvaller voor herstel zorgen. Hij komt vanavond om 21.00 uur dan ook niet in actie voor de KNVB-beker tegen Telstar.

 

Loopbaan

Robin Eindhoven startte bij RCH en verkaste daarna naar de jeugd van HFC. Hij maakte een uitstapje naar de jeugd van ADO Den Haag en keerde weer terug naar de Spanjaardslaan om basis speler te worden. In juli 2019 speelde hij zich in de kijker van Aris Limassol. Zijn verblijf op Cyprus was van korte duur en via Spakenburg kwam hij bij Telstar terecht.

De spits kwam niet wedstrijdfit in Velsen Zuid aan, en kwam niet via het circuit van trainer Andries Jonker binnen. Eindhoven kwam amper aan spelen toe, waardoor hij onlangs weer terugkeerde naar het blauwe deel van het gespleten voetbaldorp Spakenburg.

Tekst: Peter Brink
Foto: sv Spakenburg