RCH en Stephan Spruijt na dit seizoen uit elkaar

Zondag vierdeklasser RCH gaat op zoek naar een nieuwe trainer. In een officiële bestuursmededeling wordt gemeld dat de huidige hoofdtrainer en de Heemsteedse club na dit seizoen de samenwerking beëindigen.

“Op woensdag 19 december jl. hebben Alex Koelemij en Kees Kokkelkoren namens RCH een gesprek gevoerd met hoofdtrainer Stephan Spruijt. Wij delen de RCH-leden mede dat RCH en Stephan, na onderling overleg, aan het einde van dit seizoen (18-19) uit elkaar zullen gaan,” is te lezen in het statement op de website van de club. Wij zullen Stephan, gedurende de rest van seizoen, in alles ondersteunen om te proberen promotie naar de derde klasse af te dwingen. Wij vertrouwen op ieders uiterste inspanning om dit te realiseren.”

Stephan Spruijt is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van RCH. Na een zeer teleurstellend verlopen eerste jaargang, doet zijn elftal het dit seizoen beter in de zondag vierde klasse. RCH bezet halverwege de derde plek en is dus volop in de race om de zo gewilde promotie naar de derde klasse te bewerkstelligen.

De uitslagen, de stand en het programma van de zondag vierde klasse vind je op onze competitiepagina.

Tekst: Martijn Prinsen
Foto: Archief Voetbal in Haarlem