Peter Hofstede technisch manager op interimbasis bij Telstar

Peter Hofstede gaat op interim basis voor Telstar de functie van technisch manager invullen. Hofstede liep al enkele weken in Velsen-Zuid rond en werkte eerder bij De Graafschap met Mike Snoei samen.

Telstar-directeur Pieter de Waard, weer hersteld van een burn-out, ziet ook in dat het trainerschap en TD-schap eigenlijk door twee aparte personen moet worden ingevuld. Controle technische functiescheiding.

Het TD-schap het liefst door een iemand voor de lange termijn, als cultuurbewaker. Dat is gezien de financiële situatie bij de Witte Leeuwen nog niet mogelijk.

De Waard zegt: “Waar Andries taken van hoofdtrainer en technisch management combineerde kiezen we nu voor twee aparte functies. Na het aantrekken van Mike Snoei zijn we nu blij dat we met Hofstede het andere deel van het voetbaltechnisch werk professioneel hebben ingevuld”.

 

Peter Hofstede: “Voor mij is het mooi om op deze manier actief te blijven in de voetballerij. Snoei ken ik goed en wie kent Telstar niet? Bij de Superboeren werkte ik al eerder met Mike samen, en ik kijk uit naar de hereniging en het werken bij een club zoals Telstar. Wat weer een andere uitdaging is dan mijn eerdere clubs.”