Opvallende zaken (3) met Carlos Opoku, Bloemendaal en DSOV

Er valt altijd genoeg te beleven en te zien op en rond de Haarlemse velden. Een kleine selectie daarvan laten we zien in ‘Opvallende Zaken’. Deze keer een vreemde plek voor Koninklijke HFC-verdediger Carlos Opoku, een bijzonder voorwerp bij de grensrechter van DSOV en bij BVC Bloemendaal lijken ze ruimte te kort te komen.

Carlos Opoku. De Koninklijke HFC-aanvoerder verdient inmiddels een standbeeld bij de Tweede Divisionist uit Haarlem. Niet alleen vanwege zijn vele wedstrijden die hij al heeft gespeeld, maar nu ook omdat hij het klassement met topscorers aanvoert. De centrale verdediger scoorde al negen keer dit seizoen. Hulde!

Opoku - Voetbal in Haarlem
Printscreen FOX Sports

 

Bij Bloemendaal lijken ze velden tekort te komen. De oplossing? Dan maar voetballen op de Brederodelaan. Nee, zonder gein: Levensgevaarlijk dit. Er zijn gelukkig geen ongelukken gebeurd.

Bloemendaal - Voetbal in Haarlem
(Foto: wijkagent)

 

Tijdens het O-23 Cup duel tussen DSOV en Olympia Haarlem was de thuisploeg vergeten de vlag voor de grensrechter mee het veld op te nemen. Gelukkig waren ze scherp om het dan maar met een paraplu te doen. DSOV - Voetbal in Haarlem

 

Valt jou ook iets langs of op de velden op? Mail je suggestie naar redactie@voetbalinhaarlem.nl of app het naar 0627495384.