Olympia trekt opvolger Puperhart en Salden aan

Door het vertrek van Janyro Purperhart en Joey Salden naar het buitenland, moest Barry Tjeertes op zoek naar een creatieve buitenspeler. Robin Meijer is de gewenste versterking voor de ploeg.

Robin Meijer is een creatieve rechtsbenige buitenspeler die op dit moment speelt voor de zondag derde klasser Westfriezen in Zwaag. Naast veldvoetbal is Robin ook actief in de zaal. Uitkomend in de Eredivisie speelt hij voor ZVV Hovocubo. De 22-jarige aanvaller combineert het veldvoetbal al geruime tijd met het zaalvoetbal.

‘Ik ken Barry goed en vorig jaar vroeg hij mij al naar Olympia te komen maar ik kon dit toen niet combineren met mijn werk. In de voorbereiding heb ik wel meegetraind en altijd contact gehouden. Toen hij mij opnieuw vroeg en het met mijn werk nu wel te combineren is was de keuze snel gemaakt’ legt Robin uit. ‘Olympia heeft veel kwaliteit, de trainingen zijn van hoog niveau en ze willen natuurlijk zo snel mogelijk promoveren. Dit jaar gaat dat wel lukken en ik verwacht dat wij volgend seizoen ook bovenin zullen gaan meedraaien’ vervolgd Robin tot slot.

Trainer Barry Tjeertes is blij met deze versterking. ’Hij is goed in kleine ruimtes en daarnaast erg creatief en explosief. Robin is de eerste versterking en ik hoop nog 1 of 2 vleugelaanvallers toe te kunnen voegen’, aldus Tjeertes.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag vierde klasse C vind je op onze competitiepagina.

Foto: Gerrie Meijer