Olympia Haarlem en Hillegom ongeslagen verder

Dinsdagavond zijn er diverse duels voor de MidWest Cup gespeeld. De poulefase loopt ten einde, dus de spanning wordt groter. Wie versloeg wie en welke spelers wisten het net te vinden? Alle karakteristieken in een overzicht.

Van de wedstrijden Terrasvogels – BSM en VVH Velserbroek – VSV zijn aparte wedstrijdverslagen geschreven.

Stormvogels – Hillegom
Hillegom heeft ook haar derde wedstrijd in poule A winnend weten af te sluiten. Bij Stormvogels won de ploeg van Stefan Teeken met 1-5, na een 1-4 ruststand. Taoufik Dardouh scoorde de IJmuidense treffer. Niels van Veen schoot drie keer raak namens Hillegom. Aidan Rayen en Frank de Groot waren verantwoordelijk voor de andere twee treffers. Stormvogels heeft de MidWest Cup puntloos afgesloten.

DIO – DSS
Op bezoek in Schalkwijk boekte DSS (poule C) een 1-2 zege. Donny Bakker zorgde voor de treffer van DIO. DSS-er Daniël Hagen scoorde fraai met het hoofd, Joost Fokke met een droge knal in de kruising. De ploeg was Iliass Akchich zit met 6 punten uit 3 duels in de wachtkamer. Of het als één van de beste nummers twee door gaat naar de knockout-fase is nog niet zeker. DIO is uitgeschakeld.

Heemstede – Hoofddorp (zat)
Ondanks een stijgende lijn heeft Heemstede de MidWest Cup zonder punten verlaten. In Heemstede was Hoofddorp (zat) met 1-2 te sterk. Opvallend detail: alle doelpunten werden gemaakt door de bezoekers.

Onze Gezellen – SCW
In Haarlem-Noord ging het duel tussen de nummers drie en vier feitelijk om des keizers baard. De zaterdag- én zondagselecties van HYS gaan onderling bepalen wie poule H gaat winnen. Desondanks zorgden Onze Gezellen en SCW voor een vermakelijk duel: 4-0. De doelpunten kwamen op naam van Tim Jansen, Koen Toussain, Quint Aardenburg en Willem Mientjes.

RCH – Olympia Haarlem
In Heemstede zegevierde Olympia Haarlem voor de derde keer. Barry Tjeertes plaatste zich met zijn elftal dus ongeslagen voor de knockout-fase. RCH was na Terrasvogels en BSM het derde slachtoffer: 0-2. De doelpunten kwamen op naam van Janyro Purperhart en Madjer Lukoki. Terrasvogels, BSM en RCH eindigen de MidWest Cup (poule I) alle drie met hetzelfde aantal punten.

Alle uitslagen, de standen en het speelprogramma van de MidWest Cup vind je op onze toernooipagina.

Foto: Datasign