Olympia Haarlem bewaart klapper tot einde seizoen

Olympia Haarlem heeft weer toegeslagen op de transfermarkt. Cerilio Cijntje komt over van Derde Divisionist DEM en maakt de selectie van Olympia Haarlem compleet.

“Eigenlijk dachten wij een paar weken geleden al dat we klaar waren voor volgend seizoen. Helaas heeft Nick Baltus onverwachts, en met 15 juni in zicht,  besloten ons te verlaten. Nick wilde graag terug naar Bloemendaal en dus moesten we op zoek naar een vervanger”, vertelt trainer Barry Tjeertes.”Ik denk dat we daar behoorlijk goed in geslaagd zijn. Dat een jongen als Cerilio bij ons wil voetballen zegt genoeg. Ik ben daar wel trots op.” 

Cijntje heeft een mooie staat van dienst in de hoogste regionen van het amateurvoetbal. Hij speelde eerder voor ADO ‘20, ODIN ‘59, Ajax amateurs en natuurlijk DEM. Overal waar hij speelde stond de nu 29-jarige aanvaller garant voor doelpunten. 

Daarbij stond Cijntje twee jaar onder contract in Velsen Zuid bij Telstar. In de Eerste Divisie kwam hij tot 29 wedstrijden voor de Witte Leeuwen. Hij scoorde hierin acht keer. 

Tjeertes verwacht nu toch echt klaar te zijn voor volgend seizoen. “Zeg nooit nooit maar voor nu is de selectie rond voor weer een seizoen derde klasse. Het eerste deel van de voorbereiding begint al over een paar weken dus nu hebben we even rust.”

Tekst: Danny Prinsen
Foto: voetbal247.nl