O-23 Cup

O-23 Cup: RCH, HBC en VVC samen aan kop in poule A

Gisteravond zijn er zes duels gespeeld om de Voetbal in Haarlem O-23 Cup. Er werd maar liefst dertig keer gescoord. In poule A delen nu drie teams de koppositie. De derby in poule B tussen DSS en Haarlem-Kennemerland was een prooi voor DSS en in poule C won Onze Gezellen op bezoek bij Geel-Wit. Een kort overzicht:

Poule A:
In Bennebroek kon BSM het sterke RCH de eerste helft bijhouden. Na een 1-2 ruststand liepen de Heemsteedse bezoekers snel uit. Uiteindelijk stokte de score bij 1-6. Namens BSM scoorde Bas Bonsee. Voor RCH scoorde Kevin le Noble twee keer. Danny Rathebe, Thorsten de Muynck, Christiaan de Vos en Sergi Burke voltooiden de zesklapper.
HBC kon de ongeslagen status niet vasthouden. VVC uit Nieuw Vennep was met 0-3 te sterk. De gehele doelpuntenproductie van de bezoekers kwam op naam van Jamil Da-Cruz. Hij vestigt zich direct aan de kop van het topscorersklassement.

Poule B:
Bloemendaal was de tweede helft veel te sterk voor het jonge elftal van Schoten. Waar de rust nog zonder doelpunten was bereikt, schoot de thuisploeg de tweede helft met scherp: 7-0. Floris van Dam scoorde een hattrick en Yannick Leuenberger en Joost van den Boogaard scoorden allebei twee keer.
Alliance ’22 schreef weer drie punten bij. Het thuisduel tegen DSK werd met 6-1 gewonnen. Brian de Jong redde namens de bezoekers de eer. Voor Alliance ’22 scoorde Cas Helmink drie keer. David Schrijver, Casama de Wit en Jeroen van den Hoek namen de andere treffers voor hun rekening. Aan DSK-zijde viel een rode kaart voor Kevin Collignon.
DSS won op Sportpark Pim Mulier de derby van Haarlem-Kennemerland met 3-1. Beert Lighthart en Stijn Heuvel scoorden voor DSS. Voor Haarlem-Kennemerland schoot Jamin Laiteh voor de tweede keer tijdens het toernooi raak.

Poule C:
Geel-Wit kreeg bezoek van Onze Gezellen. Na een 0-0 ruststand trok Onze Gezellen aan het langste eind. Bouman en Aardenburg zorgden voor een 0-2 eindstand. Door de overwinning grijpt de ploeg uit Haarlem-Noord voorlopig de koppositie in poule C.

De standen en het resterende programma van de O-23 Cup vind op onze toernooipagina.

BSM - RCH - Voetbal in Haarlem
RCH was met 1-6 te sterk voor BSM.