Zaterdag 2e klasse AZaterdag 3e klasse A

Nieuwe vis uit de vijver voor Olympia Haarlem

Nadat Janyro Purperhart heeft besloten om de stap naar WV-HEDW te maken moest Barry Tjeertes nieuwe hengels uitgooien in de talentenvijver. Daar had hij weer beet en hengelde zo Tyrell Perri binnen.

De snelle aanvaller staat al langere tijd in de spotlights als talent. Op dit moment speelt hij bij AMVJ die uitkomen in de zaterdag 2e klasse A. Voor AMVJ kwam hij onder andere uit voor Arsenal, Pancratius en DCG. De 24 jarige aanvaller beschikt over vele kwaliteiten waarvan het scorend vermogen natuurlijk niet de onbelangrijkste is.

Via Terence Groothusen kwam Perri op de radar van Tjeertes. De ambitie om een stap omhoog te maken gaf Perri het vertrouwen om naar Schalkwijk te verkassen. “Ik had zelf het gevoel dat het tijd was om een stap te zetten dit jaar, al ga ik alles aan AMVJ wel missen want ik heb daar een top tijd gehad. Ik denk dat het altijd goed is dat je blijft ontwikkelen en soms moet je daarvoor een stapje terug doen om vervolgens weer een grote stap omhoog te kunnen maken” zegt Peri over zijn stap. “Voor de rest ben ik klaar om het voetbal in Haarlem op de kaart te zetten en ik weet zeker dat dit een succes gaat worden” sluit hij af.

Al tijden is het een komen en gaan van spelers op het terrein van Olympia Haarlem. De club heeft zich dan ook ruim bewezen om te kunnen fungeren als springplank. Met het aangekondigde vertrek van Janyro Purperhart was Perri de gewenste versterking die de ploeg van Tjeertes zocht.

Daarnaast is Levi van Nispen al geruime tijd te zien bij de trainingen. Op dit moment staat Van Nispen nog ingeschreven bij United DAVO maar zal volgend seizoen onder de vlag van Olympia gaan spelen. Van Nispen was het plezier in het voetballen verloren en zag daarmee zijn kwaliteiten niet meer uit de voeten komen. Bij Olympia Haarlem heeft hij wat oefenwedstrijden kunnen meespelen en was daarin direct weer belangrijk met meerdere doelpunten.

Ondertussen is het in het laatste stukje van het seizoen nog puzzelen voor de staf van Olympia. Vele blessures teisteren de selectie en dat heeft de laatste wedstrijden van de competitie zijn tol geëist. Alle focus moet nu liggen op de nacompetitie waarin promotie afgedwongen moet gaan worden.

Foto: hetamsterdamschevoetbal.nl