MidWest Cup 21/22

In oktober 2020 werd de laatste competitiewedstrijd gespeeld in het amateurvoetbal. Wanneer mogen er weer wedstrijden plaatsvinden en onder welke voorwaarden? Net als heel voetballend Nederland staan wij te popelen om weer de mat op te kunnen.

De KNVB zou een regio cup organiseren maar moest deze al weer afblazen door het uitblijven van versoepelingen. Op dit moment is men wel bezig met de volgende fase in de Regio Cup voor jeugd elftallen. Hoe staat het met de MidWest Cup?

Natuurlijk komt de MidWest Cup terug! De afgelopen twee seizoenen zijn dan misschien niet verlopen zoals wij hadden gehoopt maar een toernooi, dat al ruim 20 jaar bestaat, laat zich hierdoor niet uit het veld slaan. Maar liefst 52 teams schreven zich vorig seizoen in voor de Cup. In deze opzet het grootste toernooi van het land. Alles valt en staat natuurlijk bij het loslaten van de huidige maatregelen rondom corona en het sporten in wedstrijdverband. Normaliter start de Cup in augustus voorafgaande aan de start van de competitie en scheelt het de clubs zoeken naar oefenwedstrijden in de voorbereiding. Mede hierom willen wij alvast gaan kijken naar het nieuwe seizoen zonder op de zaken vooruit te lopen.

Om te beginnen zal de inschrijving vast beginnen. Later zullen wij wellicht ook alvast een loting doen zodat er snel begonnen kan worden zodra de regels dit toelaten.

Wil jouw club/team meedoen met de MidWest Cup 21/22 stuur dan een mail naar redactie@voetbalinhaarlem.nl

Doe dit zo snel mogelijk zodat wij snel een planning kunnen maken en iedereen weer snel aan het gras mag ruiken zodra de wedstrijden weer toegestaan zijn!