Keuken Kampioen Divisie

Michiel Kramer alweer weg bij Telstar

Het meetrainen bij Telstar van voormalig Feyenoord-spits Michiel Kramer is tot slechts een dag beperkt gebleven. Sparta Rotterdam lijkt de clubloze aanvaller in te lijven. Hij is voor Sparta-trainer Dick Advocaat de gewenste aanwinst.

De 29-jarige Michiel Kramer trainde vandaag mee met Telstar, de huidige nummer vier van de Jupiler League. Er was al enige onduidelijkheid over de lengte van het verblijf van Kramer in Velsen-Zuid, maar nog dezelfde dag is bekend geworden dat hij alweer weg is. Kramer wordt vanavond gekeurd door Sparta Rotterdam en tekent dan een contract tot het eind van dit seizoen bij de Eredivisieclub.

Hij was sinds twee weken clubloos, nadat hij in de winterstop geen nieuwe club wist te vinden. Kramer kwam dit seizoen bij Feyenoord nauwelijks meer in actie en maakte zich onmogelijk toen hij in de rust van het duel tegen Heracles Almelo een broodje kroket op het veld stond te eten.

Feyenoord besloot daarom zijn contract te ontbinden, zodat de wegen van de twee partijen konden scheiden. De lange aanvaller mag van trainer Mike Snoei voorlopig meetrainen met de huidige nummer vier van de Jupiler League.

Foto: 1963-pictures.nl