Marelle Worm verlaat DSS voor nieuwe stap in trainersloopbaan

Na drie seizoenen verlaat hoofdtrainster Marelle Worm Topklasser DSS voor een mooie nieuwe uitdaging in haar trainersloopbaan.

Worm stapt over naar de voetbalpartner Telstar Vrouwen. “Een beslissing die spijtig maar begrijpelijk is. DSS had graag nog een aantal seizoenen met Marelle willen samenwerken, een wens
die wederzijds was echter Marelle wil haar ambities volgen dus stopt de samenwerking aan het einde van dit seizoen”, aldus DSS in haar verklaring.

Worm: “De stap naar Telstar is voor mij een mooie uitdaging en een mogelijkheid om mijn ambitie na te jagen. Ik heb het enorm naar me zin bij DSS gehad, zowel in- als buiten het veld, hebben we iets moois neergezet (promotie Topklasse en 1/8 finale Toto KNVB beker) en dat zelfs ondanks alle corona beperkingen. Met de leergierige en gezellige groep speelsters en staf is het heel fijn werken en dat heeft ons mooie momenten opgeleverd, die ik nooit gaan vergeten! We hebben nog een mooi tweede seizoenshelft voor de boeg en daar gaan we ons nu op focussen.”

“Het bestuur van DSS wil Marelle bedanken voor de prettige samenwerking en wenst haar veel succes bij Telstar Vrouwen”, sluit de club in de verklaring af

Met dank aan DSS