Lennart Loorbach aan de slag bij vv Bergen

Begin december maakten wij bekend dat Lennart Loorbach bij BSM ging vertrekken. Loorbach staat vanaf volgend seizoen voor de groep bij vv Bergen.

“In november van vorig jaar hakte ik voor mijzelf de knoop door om aan het einde van dit seizoen te gaan stoppen bij sv. BSM. Niet omdat ik het niet meer naar mijn zin zou hebben bij deze fijne club, maar omdat ik na drie seizoenen toe ben aan een nieuwe sportieve uitdaging en mijzelf wil blijven ontwikkelen.”

 “Ik ben namelijk van mening dat je op sportief vlak altijd het hoogst haalbare moet nastreven. Dat kan met hele grote sprongen of via de weg der geleidelijkheid. Ik kies voor het laatste. Daarom ben ik erg blij met het feit dat ik volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag ga bij derdeklasser vv. Bergen.”

 “Naast het feit dat de club in een hogere klasse uitkomt dan BSM, hebben ze een tweede selectieteam (uitkomend op een aardig niveau), een grotere jeugdafdeling en het is wat minder ver voor mij rijden.  Er ligt bij vv. Bergen al met al een goed fundament, waar ik samen met de technische staf en spelers graag op verder wil gaan bouwen.”

Hopelijk kunnen we met sv. BSM dit seizoen nog wat (al dan niet vriendschappelijke) wedstrijden gaan spelen. Mocht de competitie toch nog hervat gaan worden, is en blijft het doel om zo hoog mogelijk te eindigen op de ranglijst. Daarnaast hoop ik dat BSM binnen afzienbare tijd mijn opvolger bekend gaat maken. Ik weet in ieder geval dat ze daar druk mee bezig zijn”, sluit Loorbach af.

vv Bergen komt dit seizoen uit in de zondag derde klasse B.