Koude douche voor Telstar bij Excelsior Maassluis

Telstar blijft wisselvallig presteren in de voorbereiding. Dinsdag speelde de ploeg van Andries Jonker nog knap gelijk tegen Sparta Rotterdam. Zaterdag was het in Maassluis het locale Excelsior dat met 2-1 de sterkste bleek.

Trainer Jonker heeft drie keepers tot zijn beschikking en geeft ze ook allemaal de kans. Nadat Ronald Koeman junior keepte in het tweeluik met Stormvogels en IJmuiden en Trevor Doornbusch ook de kans in de basis had gehad was het nu weer de beurt voor El Ouazzane om te starten.

Jonker wijzigde meer posities. Berensteijn, Blackson, Molenaar. Bensabouh en Overtoom stonden tegen Sparta in de basis en speelden elk een uur. Nu mochten hun vervangers zestig minuten aantreden.

Gabri Urbanus en Bram Wennekers zetten Excelsior Maassluis op 2-0. Tom Overtoom zorgde voor de goal voor de Witte Leeuwen.

Telstar: El Ouazzane; Kuisch (Molenaar/60), Vandermeulen (Blackson/60), Vlijter (Berenstein/60), Gemert (Zakir/60); Fernandes (Dijkstra/60), Van Wetten (Bensabouh/60), Bakker (Van Doorm/60), El Ouardani (Overtoom/60); Van Velzen (Plet/60), Taha (Smit/60).

Tekst: Peter Brink