Keuken Kampioen Divisie

Korpershoek traint weer volledig mee, basisplaats tegen Volendam nog wel vraagteken

Telstar speelt zondag uit bij FC Volendam. Daar waar Telstar vier maanden geleden nog meedeed om een nacompetitieplaats bivakkeert de ploeg nu op de dertiende positie.

Trainer Andries Jonker heeft het bestuur al eerder dit jaar gevraagd wat de financiële mogelijkheden zijn voor komend seizoen. Hij heeft een aanbieding in beraad, maar wil niet onderaan de ranglijst gaan meedraaien. De laatste vier duels staat bij de Witte Leeuwen vooral in het teken van de vraag of er op een mooie manier afscheid genomen kan worden van aanvoerder Frank Korpershoek.

Frank Korpershoek-Telstar-Voetbal-in-Haarlem

 

Hij stopt aan het einde van het seizoen maar kwakkelt al lange tijd met een enkelblessure. Hij trainde deze week met de groep mee, en de vraag is of hij al een basisplaats heeft tegen Volendam.

Verdedigend zag Telstar dit seizoen al Benamar en Pattynama vertrekken, maar voor het duel met Volendam is ook de inzetbaarheid van de verdedigers Ilias Bronkhorst en Redouan El Yaakoubi onzeker.

Volendam mist twee dragende spelers. Franco Antonucci, die een ‘ongelukje in huis’ heeft gehad. En verdediger Micky van de Ven.

Ook de inzetbaarheid van Samir Ben Sallam, is onzeker, zijn vader, Karim, speelde in een grijs verleden voor de Witte Leeuwen.