Koninklijke HFC haalt Kevin de Visser terug

De Haarlemse tweededivisionist Koninklijke HFC is druk doende met het op sterkte brengen van de selectie voor seizoen 2019-2020. Nadat eerder bekend werd gemaakt dat een tiental spelers ook volgend seizoen bij de huidige nummer drie spelen, is er nu ook verrassend transfernieuws. Kevin de Visser keert terug van IJsselmeervogels.

De 28-jarige De Visser was vorig seizoen aanvoerder van Koninklijke HFC. Samen met trainer Ted Verdonkschot maakte de middenvelder afgelopen zomer de overstap naar IJsselmeervogels, maar komende zomer keert hij dus terug. “De kwaliteiten van Kevin behoeven geen toelichting en wij kijken er dan ook naar uit om Kevin weer in het Koninklijk wit en blauw te zien spelen. Een welgemeend ‘Van harte welkom terug Kevin!’ is dan ook op zijn plaats,” aldus bestuurslid Selectiezaken Sander Vink op de website van de club.

Eerder was al bekend gemaakt dat Koninklijke HFC overeenstemming had bereikt met Lars Weistra, Peet van der Slot, Oscar Wilffert, Danny Hols, Tom Boks, Jacob Noordmans, Daniel van Son, Wessel Boer, Robin Eindhoven en Vincent Volkert over een langer verblijf. Sem Kroon maakt in de zomer de overstap naar het Heemskerkse ADO’20.

Tekst: Martijn Prinsen
Foto: Pim Hols