TOTO KNVB Beker

KNVB-bekerduel HFC -Telstar op dinsdag 18 oktober

De derby tussen Koninklijke HFC en Telstar in de eerste ronde van de KNVB-beker staat voor dinsdag 18 oktober op het programma. Aanvang 20.00 uur.

Drie jaar kwam Telstar goed weg en won ze door een treffer in blessuretijd van Reda Kharchouch, 1-2.

De ploegen onlangs nog tegen elkaar op het Visserijtoernooi. Daar was HFC de beste, 2-1. HFc speelde destijds met Mitchel Michaelis, Danny Hols, Guus Offerhaus, Quinten de Fonseca en John Hilton. Op het middenveld acteerden Miles Panka, Daniël Camara Bos, Gerry Vlak en Mitchel Honcoop.

Voorin liepen de middenvelders Jacob Noordmans en Jim Hulleman.

Talent Panka stond destijds aan de basis van de 1-0. Mede uit zijn voorbereidende werk werd Jacob Noordmans bereikt die werd gevloerd. De strafschop werd door Gerry Vlak feilloos benut. De 0-2 van Jacob Noordmans werd afgekeurd. Seedorf scoorde destijds met een mooie krul de gelijkmaker. Maar het was Jim Hulleman die in de laatste minuut de 1-2 door het net knalde.