Jethro Abram verlengt bij Hoofddorp

Het bestuur van Hoofddorp heeft, samen met de Technische Commissie, overeenstemming bereikt met Jethro Abram over een verlenging van zijn contract.

De visies van het bestuur en de trainer op technisch en organisatorisch gebied komen goed overeen. Dit heeft ertoe bijgedragen dat de contractbespreking op een prettige en snelle manier heeft plaatsgevonden. De Technische Commissie heeft na afstemming met de spelers en begeleiding een duidelijk signaal gekregen om met Abram door te gaan. De spelers en trainer passen qua profiel en ambitie uitstekend bij elkaar. Dit alles vormt een goede basis om de ingeslagen weg te blijven volgen.

Het bestuur van Hoofddorp is verheugd met de contractverlenging van trainer Abram en ziet de toekomst van de zondagtak met veel vertrouwen tegemoet. Met de verlenging van het contract geven beide partijen gehoor aan de in 2018 uitgesproken wens om een langere relatie aan te gaan. Destijds kwam Abram over van AFC’34 en verving Jerry Verschoor. Inmiddels gaat Abram zijn vierde seizoen in.

Jethro Abram: “Hoofddorp is een mooie club en we hebben een leuke groep. Ik heb niet het gevoel dat wij het maximale al uit deze groep en de club hebben kunnen halen. Dit jaar had ik het gevoel dat we leuk mee konden doen maar helaas gooide corona roet in het eten. Hopelijk kunnen wij dit doortrekken.”

Foto: sv Hoofddorp