Jean Pierre Kerkeboom van DSOV naar Olympia Haarlem

Jean Pierre Kerkeboom speelt volgend jaar voor het keurkorps van Olympia Haarlem. De 27-jarige middenvelder komt over van eersteklasser DSOV en moet bij zijn nieuwe club voor de nodige routine gaan zorgen.

“Het is voor mij persoonlijk een uitdaging om weer fit te worden en pijnvrij te kunnen voetballen,” legt Kerkeboom uit. “Ik voel nu na de wedstrijd dat ik niet fit ben en bij Olympia Haarlem kan ik daar beter aan gaan werken. Het op zaterdag gaan voetballen komt ook beter uit met mijn werk.”

De verdedigende middenvelder speelt momenteel zijn wedstrijden in de eerste klasse en is bij DSOV een basisspeler. “Het niveau zal volgend jaar wel wat lager liggen dan nu, maar dat vind ik niet erg. Ik wil echt eerst fit worden en daarna kijken waar ik in de toekomst nog aan de bak kan gaan.”

Barry Tjeertes, trainer van Olympia Haarlem, is tevreden met de komst van Kerkeboom. “Jean Pierre is een speler die ik al enige tijd ken. Wij waren voor volgend seizoen op zoek naar een middenvelder met een stukje ervaring. Hij brengt dit met zich mee en weet wat er gebracht moet worden.”

Tekst: Martijn Prinsen
Foto: Simone Slot