AlgemeenZondag 2e klasse C

Jasper Ketting plakt er nog twee jaar aan vast bij HBC

Witte rook in Heemstede. Jasper Ketting heeft zijn contract bij HBC met twee jaar verlengd.

Het contract van Ketting liep aan het einde van het lopende seizoen af. Maar eigenlijk is de hoofdtrainer nog helemaal niet klaar in Heemstede.”We hadden gehoopt al in de eerste klasse te spelen maar helaas hebben we door corona de afgelopen twee seizoen niet af kunnen maken. Het voelt dus nog niet zo dat mijn taak erop zit.”

“We hebben een goede selectie met veel kwaliteit. Met spelers die plezier hebben in het spelletje en de drive hebben om te winnen”, is hij positief over zijn spelers. 

Samen met het bestuur en zijn technische staf heeft Ketting een paar kleine wijzigingen doorgebracht in de organisatie. Dit alles om de kwaliteit een impuls te geven. “We zijn begonnen met een O-23 team. Het tweede speelt op het hoogste niveau (reserve hoofdklasse) en we hebben nog een derde team waaruit ook nog jongens naar boven komen drijven. Genoeg mogelijkheden dus om je binnen de club te ontwikkelen als speler. Maar ook als trainer. Dit alles doen we met een meer dan uitstekende staf.”

“We zijn bij HBC iets moois aan het neerzetten met zijn allen. En het is leuk om daar deel van uit te maken. Kortom, het voelt goed en dan ligt de drempel hoog om voor iets anders te gaan. Al weet je in het voetbal nooit hoe de dingen lopen”, sluit Ketting af.

Tekst: Danny Prinsen
Foto: sv HBC