TOTO KNVB Beker

Koninklijke HFC klaar voor Heracles Almelo

Vanavond moet het voor Koninklijke HFC gaan gebeuren. De Haarlemmers spelen in Almelo voor een plek in de vierde ronde van de KNVB beker tegen Heracles Almelo. Gesteund door 620 supporters gaan de mannen van Pieter Mulders opnieuw een stunt proberen te bewerkstelligen.

Nadat in de eerste ronde IJsselmeervogels werd verslagen met 0-1, was FC Eindhoven uit de Jupiler League de tegenstander in de tweede ronde van de KNVB beker. Koninklijke HFC leverde een puike prestatie door de Eindhovenaren met 3-2 te verslaan. Vanavond staat de clash met Heracles Almelo op het programma. De topklasser is er klaar voor. “Ik heb er heel veel zin in”, aldus trainer Mulders.

De trainer en zijn staf zijn op dit moment nog de enige die weten wat de opstelling vanavond is. Duidelijk is wel dat aanvaller El Yaakoubi geschorst is en dat Bart Nelis geblesseerd is. Oud-Heraclied Gertjan Tamerus was geblesseerd, maar heeft inmiddels wel twee keer meegetraind. Het zou voor de Haarlemmers een meevaller zijn wanneer Tamerus minuten kan maken vanavond.

Halverwege de middag vertrekken de spelers richting Almelo. In Apeldoorn zal een tussenstop gemaakt worden om in alle rust de wedstrijdbespreking te houden. De supporters vertrekken rond 15.30 uur. Er gaan tien bussen vol supporters naar Almelo. De wedstrijd in het Polman Stadion begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van de Graaf.